Minsinns funderinger

4. nov, 2019

Har du kjent påtrengende følelser i det siste? Irritabilitet, utålmodighet, sløvhet, trøtthet, for eksemepel? Eller er du veldig glemsk for tiden, eller kanskje du bare mister ting ut av hendene dine? Eller annet som du har lagt merke til, og som ikke er slik du vanligvis er?

Jeg kan iallefall si for min egen del at jeg normalt sett er i balanse, men i høst har jeg vært ekstremt irritert. Det meste har irritert meg, og jeg aner ikke hvor mange timer jeg har vært i meditasjon for å la det passere, ikke la det påvirke meg i mitt daglige virke, å holde på min utpregede tålmodighet. Det har holdt, men timesvis med meditasjon har altså vært nødvendig. I tillegg har jeg også begynt å miste ting ut av hendende mine. Jeg løfter opp noe, og så er det som om jeg aldri har holdt det fast. Jeg har faktisk begynt å lure på om jeg har fått Parkinssons, så kraftig har det vært innimellom.

Men antakelig - og forhåpentlig - er det bare alle energiene vi har hatt, og fortsatt har, rundt oss det siste året. Schumanns resonans - eller jordas elektromagnetiske felt (veldig enkelt oversatt) - har økt voldsomt det siste året. Når jordas elektromagnetiske felt øker i frekvens påvirker det også vårt eget energifelt, eller aura. Det kan sammenlignes med at vi mottar oppdateringer fra universet, og det er det vi merker, når vi plutselig kjenner på noe helt annet enn det vi vanligvis kjenner. 

Vi mennesker er lysvesener, vi består av energi. I kjemien har vi alle lært at energi påvirker energi. Så det er ikke så utenkelig at vi kjenner det så godt når moder jord, vår egen stjerne, endrer sin frekvens. Det har faktisk vært gjort forskning på sammenheng mellom blant annet blodtrykk og økt Schumann-Resonans (SR), der resultatet - enkelt sagt - viste at så mange som over 60% av de involverte hadde lavere blodtrykk med høyere SR (forskningen ble gjort i Japan i 2005). Det er selvsagt mange andre faktorer også i en slik forskning, men alt tyder på at SR har stor betydning for vårt indre liv, både biokjemisk og mentalt.

Denne pulsen har i høst hatt noen ekstreme topper, i tillegg til at det har foregått mye på planethimmelen. Nå er ikke jeg så veldig oppttt av atrologi, men i år har vi hatt ekstremt mange planeter som har gått "bakover", og vi har hatt flere sterke fullmåner. At alt dette påvirker oss er egentlig helt naturlig og forklarlig. Alle planetene har også sin energi, og hvordan de står - og beveger seg - i forhold til vår egen planet skaper endringer i energifeltet til jorda, som igjen påvirker vår egen aura - som jo er vårt energifelt. 

Når man da kjenner på følelser som ikke er vanlige for deg, som for eksempel ekstrem irritabilitet, så betyr det egentlig bare at det er noe i deg som du må møte for å komme deg videre. Med så mange planer i retrograd, er det høyst sannsynlig noe i din historie som kommer innom og hilser på deg igjen. Det beste du kan gjøre er å kjenne på følelsen, aksepter den og  kjenn etter hvor den egentlig kommer fra. Det kan du for eksempel gjøre i en meditasjon. Det kan hende du må jobbe lenge for å finne årsaken, men når du treffer på den har du en strålende mulighet til å forløse det som ligger bak, løse opp i årsaken sånn at du kan bli kvitt gammel bagasje som kanskje holder deg igjen.

Her kan du lese mer om Schumann resonansen om du ønsker det.

Her kan du følge med på dagens Schumann resonans om du ønsker det.

Her kan du se hvordan stjernehimmelen ser ut i dag om du ønsker det.

Her kan du lese mer om planeter i retrograd og hvordan de kan påvirke oss, om du ønsker det.

20. okt, 2019

I dag tenker jeg magiske tanker. Det er jo noe som hekser gjør - driver med magi. Litt sånn at vi utøver spells og ritualer for å få andre til å gjøre som vi vil. Det er jo det det hele handler om. Å få andre til å følge vår vilje, ikke nødvendigvis å lære oss selv å følge det er lagt til oss.

Ja, jeg har bedrevet magi. Jeg har utført ritualer for å få mennesker og omgivelser til å gjøre som jeg vil. Jeg har også skrevet i min Book of Shadows hvilke ritualer jeg har gjort, for å kunne følge med på hva ritualene førte med seg. Jeg har ønsket folk dit peppern gror (et uttrykk som egentlig er litt feil, fordi den gror ikke i Helvete, men på flere vakre steder her på jorden). Jeg har hatt mitt eget alter, med lys, oljer, pentagram, urter, tråder og andre remedier man har bruk for når man utfører magiske ritualer - eller spells, om du heller vil bruke det ordet.

Hva er magi?
Men hva er det vi egentlig gjør når vi utfører spells eller andre magiske ritualer? Er det greit å utføre magi? Og fører det oss egentlig noe nærmere det vi ønsker oss?

For det første, når vi utfører magiske ritualer, så henvender vi oss til ånder og andre eteriske vesener. I seg selv er jo ikke det så ille, mennesket har jo siden tidenes morgen drevet tilbedelse av eteriske vesener. Vi må ikke glemme at den allmektige i bunn og grunn er et eterisk vesen, men det finnes et arsenal av andre eteriske vesener. Blant annet engler og andre hellige ånder. Og det finnes lavere vesener, som demoner og andre mørke makter. Disse vesnene står alltid klare til å hjelpe oss, når vi bare ber dem om det. Det gjelder både lysets og mørkets makter. De mørke maktene er som regel de første vi møter når vi begynner å jobbe med vår alternative utvikling. Det er ganske enkelt fordi når vi starter begynner vi alltid på et ganske lavt nivå, og der er det flere mørke makter enn lyse makter. Etterhvert som vi utvikler oss i kjærlighet, høyner vi også vår frekvens, og kommer lettere i kontakt med lysets makter. De som beveger seg litt lenger opp. 

Lys og mørk energi
Det er ikke til å komme unna at det er blant de lyse maktene vi finner kjærligheten. Det som er grunnlaget for alt det vi jobber med, alt det vi bruker som forbindelse mellom mennesker, og som er meningen med selve livet. Den store kjærligheten. Og da snakker jeg ikke om kjærligheten mellom mann og kvinne, men mellom mennesker. Det er litt vår jobb, vi som jobber i lyset, å sette kjærligheten mellom mennesker i høysetet. Å fremelske den rene kjærligheten, den som ER størst av alt, som det sies i Kjærlighetens evangelium. Litt av selve meningen med livet er å møte andre mennesker i kjærlighet, ikke minst gjelder det oss som jobber alternativt - med det spirituelle. For å kunne rendyrke det oppdraget må vi tilstrebe å få hjelp av lysets makter.

Forholdet til din egen livsvei
Så, er det da så veldig farlig å utføre spells? Det er jo bare at vi utfører ritualer for å få ting til å bli sånn som vi ønsker oss. Og det er nettopp det: Å få ting til å bli sånn som vi ønsker oss. Det er ikke nødvendigvis som universet vil, eller har planer om. Husk på at Universet alltid har ditt beste som mål med alt du blir sendt gjennom. Den beste måten å komme til ditt høyeste på er å følge universets plan og framdrift, selv om det betyr at du da også må akseptere å vente litt lenger enn du liker, kanskje må du gjøre noe annet enn du vil, kanskje må du gi slipp på noe eller noen som du ikke vil gi slipp på. I det øyeblikket du utfører magi for å nå ditt mål, kan det hende du beveger deg langt bort fra universets mål for deg. Det kan til og med hende at du, ved å blande magi inn i sakene, er den direkte årsaken til at du går glipp av det du skulle utføre i dette livet. Og vet du hva? Det kan bety at du blir sendt hit en gang til, med nettopp det samme målet for livet ditt som du har denne gangen. Det er ikke alltid at det er til ditt eget beste å ta styringen på den måten. Og det handler mye om intensjonen. Fordi, når du bruker magi for å oppnå ditt ønske, så viser det også at du ønsker å ha kontrollen, du vil at andre skal gjøre som du vil, du setter deg selv fremfor andre. Du glemmer ydmykheten, takknemligheten for å få lov til å oppleve det som gjør deg godt. Og til slutt setter du altså deg selv på vent, fordi du ikke har tillit til at universet selv sørger for at du går gjennom den utvikingen du skal for å komme deg til ditt høyeste nivå.

Og nettopp det er årsaken til at jeg snakker i fortid når jeg snakker om min egen bruk av magi. Jeg satte meg ned og tenkte seriøst over hva dette egentlig betød. Joda, spells virker, du får det som du vil, iallefall for en liten stund. Men du må faktisk betale for det på et vis, og det var først etter at jeg skrotet både lærebok i spells, min BoS, mitt alter med de tilhørende herligheter, at min utvikling skjøt fart. For meg er det nettopp det som er magien - å kjenne på at du beveger deg oppover i frekvens, at kjærligheten til andre blir det som kommer først, at man opplever at freden synker inn i sjela fordi man får bekreftet at man er så til de grader på riktig veg. Ja, det er magi på sitt beste 🤩

19. sep, 2019

Mange av dere som ringer meg vil vite hva som skjer i framtiden. Ja, det er vel litt derfor man ringer en spådame, nettopp fordi man vil vite hva som ligger foran oss. Men nå er det jo sånn at ingen framtid er hugget i sten.

Fremtiden er foranderlig
Ja, sånn er det faktisk. Framtiden er ikke noe som er fastlagt fra det øyeblikket man er født inn i denne verden. All framtid bygger på det man gjør i dag, de valgene man tar i dag. Alle utfall av forskjelllige saker er derfor basert på den mest sannsynlige måten ting vil skje på dersom man gjør det man anbefales å gjøre. Dette betyr også at det skal ikke mere til enn at et menneske som er involvert i utfallet av din framtid, ikke gjør en liten ting av det vedkommende er ment til å gjøre, så oppstår det forsinkelser og mulig endring av det totale bildet.

Men hva med skjebnen da?
Skjebnen er det du skal gjennom i dette livet, det du skal lære deg dette "skoleåret", og det du skal ha med deg tilbake til "friminuttet" når din tid for å gå hjem har kommet. Det betyr at enkelte hendelser, møter eller erfaringer er noe du skal oppleve i dette livet. Men det betyr ikke at dato og opplevelse er detaljbestemt. Universet tenker ikke tid slik som vi gjør. De tenker at den lærdommen du skal ha, skal komme til deg i løpet av den tiden du har på jorden. Enkelte hendelser baserer seg på at du skal møte bestemte mennesker - ofte er dette avtalt i forrige liv, eller i "friminuttet" mellom livene. For at den skjebnebestemte delen din skal komme inn i ditt liv, må det derfor legges tilrette for at dette møtet skal finne sted i deres begges liv. Derfor ser vi ofte at de store linjene er skjebnebestemt, men ikke detaljene.

Hvor kommer den frie viljen inn i bildet?
Den frie viljen er det du selv kan gjøre. For ja, man kan si opp avtaler man har gjort med andre sjeler. Man kan gjøre om på sin egen skjebne. Det er mulig å forandre framtiden hvis du ikke liker det du ser framover. Du kan flytte på skjebnemøter, og du kan bryte sjeleavtaler. Da bare setter du inn det du ser som nødvendig for å unngå et bestemt møte, eller du bryter totalt med mennesker du har sjeleavtaler med.

Vil ikke det som er ment å skje, skje uansett?
Nei, eller ja, det kommer litt an på hvordan man ser det. Det som er ment å skje, kommer til å skje uansett, på en eller annen måte. Men det forutsetter også din avtale med universet, som i første rekke er å sørge for å leve livet ditt, ikke å sette deg ned og vente på at alt skal komme til deg. Du skal ut i livet, du skal gjøre det som er rett for deg, gå den retningen du skal gå, ta den utdanningen du skal ha, de jobbene du skal ha, møte de menneskene du vil møte. Hvis du bare setter deg rett ned og venter på at livet skal komme til deg. En stor del av livet er også ment til å ha det godt, være lykkelig - selv om deler av skjebnen også forutsetter at du ikke nødvendig er lykkelig hele tiden. Ditt løfte før du ble sendt til denne jorden var at du skal leve, du skal lære, og du skal jobbe for å komme deg gjennom dette livets pensum. Da har du ikke tid til å sette deg ned og vente på at alt bare skal komme til deg.

På den andre siden, så er det også sånn at noen ganger skal vi ikke presse på for at ting skal skje. Vi skal ikke påskynde. Da kan det nemlig hende at ting regerett uteblir - fordi vi også skal lære å leve i nuet. Være akkurat der vi er akkurat nå. Kjenn på magefølelsen - den er det viktigste kompasset for å vite når du skal handle og når du skal avvente.

Husk at det er nå vi er - ikke i morgen, ikke til neste sommer, ikke til neste år. Men husk det på en sånn måte at vi skal være tilstede der vi er, og ikke der vi tror vi kommer til å være der fremme et sted. 😘

18. sep, 2019

Det er et enormt marked av tilbud på spåtelefoner. En ting er alle oss som jobber på teletorg, i tillegg finnes et stort marked på sosiale medier, som blant annet Facebook.

Mange aktører
Det finnes mange gode aktører på markedet. Mange som jobber i lys og kjærlighet, og som har evner av en eller annen karakter. Men det finnes dessverre også utrolig mye grums i dette markedet, mye misunnelse, mye skadefryd, og en veldig stor grad av et ønske om å bli stor, kanskje den største - og ikke minst ren pengegriskhet.

Varierende evner og vikarierende motiv?
Det er ingen hemmelighet at vi spådamer benytter oss av hverandres tjenester, det ER nemlig svært vanskelig å se på egne situasjoner, fordi man er så bundet opp i eget tankemønster, sin egen energi og sin egen måte å se ting på. Men nettopp da er det viktig at du finner en spådame som har noe av det klarsynet hun markedsfører, en som kan noe om den healingen hun sier hun kan, eller en som faktisk utfører den husrensen du betaler henne for å gjøre. Hvordan kan man egentlig være sikker på det i en bransje der så mange av utøverne faktisk kun sitter der for å tjene penger, eller bli størst, nærmest uavhengig av hvordan det skjer?

Noen eksempler til skrekk og advarsel
Ja, jeg har snakket med svært mange utøvere i denne bransjen. Og jeg har noen helt klare jeg kommer til å styre unna herfra til evigheten. Jeg har noen jeg kanskje kan prøve igjen en gang senere, og noen som jeg velger å ringe tilbake til flere ganger ut fra hva det er jeg ønsker å få sett nærmere på.

- Jeg har opplevd at ei svarte mens hun kjørte bil. Det kan jo hende at hun var passasjer, det vil jo høres likt ut. Jeg hang iallefall i bilens handsfree-anlegg. Totalt forkastelig, som kunde forventer jeg full oppmerksomhet på meg, jeg betaler for denne tjenesten. Om det satt en tredje person (sjåføren) og lyttet, er det i tillegg et kraftig brudd på den taushetserklæringen vi underskriver når vi inngår avtale med teleselskapet/arbeidsgiver.

- Ei annen mente jeg skulle flytte til utlandet og leve lykkelig der resten av livet, mens jeg tjente en haug med penger på mennesker som ringte i halvfylla og gråt og var fortvilet om natten. Det gjør hun selv, markedsfører seg som "døgnåpen". Hun bryr seg ikke om hvor tragisk du opplever din situasjon, så lenge hun bare tjener penger på den.

- En fredag kveld havnet jeg om han som bare bablet usammenhengende ivei sånn at jeg overhodet ikke fikk noen mening i det han sa. Jeg mener å huske at han snøvlet en smule også.

- En annen skrekkhistorie er hun som understreket at HUN var virkelig klarsynt, altså, før hun begynte på en eventyrfortelling som jeg ikke kjente igjen et fnugg av og som ikke var fysisk mulig engang. Hun var ikke åpen for noen korrigering for å nærme seg noen sannhet, heller.

- Jeg har også vært i kontakt med ei som gjorde det hun kunne for å bryte meg ned. Hun startet samtale med å be om fullt navn, adresse og bosted, fødselsdato. Jeg er nesten helt sikkert på at hun Googlet underveis i samtalen, og ikke hadde lært at man ikke kan stole helt på Google i alle spørsmål, selv om hun markedsfører seg med at hun "bruker bare sitt klarsyn". Hun hadde bestemt meg for å gi meg en negativ spådom.Hvis jeg ikke fulgte rådene hennes kom jeg til å gå til .. ja, det stedet begynner på h og er kjent for å vær veldig varmt.

Er det mulig å "se" forskjell når man ikke kjenner dem?
Det finnes dessverre ingen formel for å luke ut useriøse i bransjen. Selv med en god slump intuisjon havner man altså fra tid til annen borti slike mennesker. Mennesker som kun har som mål å tjene penger. Mennsker som kun tenker på egen vinning, egen vekst. For dem er du ikke et menneske - bare et middel.

Men, det finnes heldigvis også mange i bransjen som er seriøse. Som bryr seg, som ser deg, som har et reelt ønske om å hjelpe. Det er disse gode menneskene er de som hjelper meg å holde trua i dårlige dager. Trua på at det gode i mennesker fortsatt lever. For en viktig del av den jobben vi gjør på teletorg handler om renheklet kjærlighet. Ikke bare mann-kvinne-kjærlighet, men Kjærlighet! Til mennesker, til situasjoner, mellom mennsker som har forskjellig utgangspunkt, mellom ånder, mellom sjeler. Den type kjærlighet som kan transformere negative input til noe å vokse på. For det er den type kjærlighet vi er ment til å holde på. Ikke kjærlighet til penger, eller til å bli størst.

Kjærligheten er fortsatt det største 😘

6. sep, 2019

Dette med healing er egentlig ikke så veldig mye hokus-pokus. Det hele handler om energier. Alt vi gjør handler om energier. Alt vi opplever handler om energier. Alt er energier. Vi blir skapt i en kjærlighetsenergi, vi fødes i en voldsom energi av både smerte og kjærlighet. Livet er energi. Tenker man litt over det er det heller ikke vanskelig å forstå at også healing er energi.

Hva betyr healing?
Healing handler om å gjøre helt noe som har gått i stykker. Når vi har skadet oss, må vi heales før vi er klar til å gå videre. Det gjelder uansett om skaden er fysisk eller følelsesmessig. Som regel går vi til legen med våre fysiske skader, og til en god venn - eller psykolog - med våre følelsesmessige skader. Vi gjør noe med det. Noe som fører til at det som var skadet blir helt igjen. Det er healing i praksis.

Hva gjør en healer?
Vi kan også gå til en healer. En healer er en som jobber på et energetisk plan for å åpne blokkeringer i følelseslivet vårt, eller som bruker varme hender til å lindre smerte. Noen healere gir fjernhealing, mens andre jobber med healing på benk, dvs. i direkte kontakt med den som ønsker healing. Felles for dette er at healing må være ønsket fra den som ber om den. Du må åpne opp for å motta den frekvensen og den energien som "din" healer jobber i. Healeren kobler seg på din energi, og overfører healende energier til deg. Disse healende energiene hentes fra et sted, men blir også farget av healerens egen energi før den finner sin vei inn i ditt energifelt.

Healingenergien må være ren
Det er her det kan gå galt. Fordi når healeren tilfører sin egen energi, er du prisgitt at vedkommende jobber i lys og kjærlighet. Og - ikke minst - at vedkommende er ren nok i sin intensjon til at det ikke heftes noe negativt til healingenergien i dette leddet. Jeg følger en del alternative grupper på Facebook, der mange av dem tilbyr gratis felleshealinger. Som regel er det svært mange som melder seg på disse healingene, og ofte ser jeg at de samme personene melder seg på 3-4 healinger pr uke.

Kjære, snille; slutt med det. Vær så snill å tenk litt over hva du utsetter deg selv for ved å gjøre det. For det første, så åpner du opp for en healer som du strengt tatt ikke vet så mye om intensjonen til. Du vet antakelig heller ikke hvor i terrenget vedkommende befinner seg. Er dem rene nok i intensjonen til å la være å farge den healende kraften som de (forhåpentlig) henter ned fra det hellige hvite lyset?

Healingenergien påvirkes
Videre er det kanskje ett sted mellom 200-500 personer som har meldt seg på disse felleshealingene, og som ved å delta er med på å skape en forsterkende effekt av de energiene du ber om ved å delta. Du blir en del av en veldig stor gruppe av forskjellige mennesker som du ikke vet noe særlig om, langt mindre vet du om det er noen i gruppen som innerst inne ikke nødvendigvis jobber i lys og kjærlighet. Denne energien vil også forsterkes i en slik gruppe. Til slutt vet du heller ikke, strengt tatt, om de som sier de utfører felleshealingen faktisk gjør det. Kanskje ser de på TV i stedet, og da er det kun energiene blant deltakerne som blir koblet opp mot hverandre og forsterket med at så mange mennesker har koblet seg sammen i energifeltet.

Det som kan skje kan være det motsatte av det du ønsket
Jeg føler for å fortelle min egen erfaring i en slik setting. Jeg tror det hele startet i vår en gang, da jeg ba om hjelp til å bli kvitt noen ganske så mørke energier som befant seg rundt meg. Vedkommende som jeg kontaktet, mente at det ikke var noe direkte negativt rundt meg, men at det var noen karmiske tråder som måtte kuttes, et par sjelebiter som måtte hentes, og at det var behov for en sterkere beskyttelse rundt meg, og jeg hadde behov for healing og hvile. Jeg tillot henne å gjøre den jobben, mot betaling. Jeg tenkte at dette var trygt, jeg hadde fått henne anbefalt og stolte egentlig på henne og dessuten jobbet hun jo med dette. Fra hun skrev til meg at hun startet til hun var ferdig brukte hun 15-20 minutter. Jeg husker jeg tenkte at det var da forunderlig raskt gjort, men merket også at sjelebiten kom på plass, så jeg slo meg til ro med det.

For et par uker siden var det en av disse Facebook-gruppene som hadde tilbud om felleshealing, og jeg falt for fristelsen og meldte meg på, til tross for at jeg var skeptisk til to av de tre som skulle gjennomføre den. Dette er en gruppe som er relativt ny, men det har allerede vært utrolig mye dramatikk i den, blant annet initiert av hun som leder gruppen. Min tanke var at dette kunne være en slags test, og det skal jeg love deg at det ble! Det gikk bare en dag før jeg merket forskjell.

Det første som kom var at jeg følte meg skviset, presset sammen, som om jeg ikke hadde noe bevegelsesrom rundt meg. Som om det var trangt rundt meg, uansett hva jeg gjorde. Under middagslagingen mistet jeg en kniv ut av hendene mine i en merkelig vinkel - den landet på gulvet, rett ved siden av den ene foten min, nærmest som en slags trussel. På benken hadde jeg lagt mobiltelefonen min - som jeg selvsagt er avhengig av i min jobb på teletorget. Da jeg lukket opp et av overskapene, formelig hoppet et kaffekrus ut av skapet, landet på hanken på benken, spratt opp igjen, landet på mobilen før den hoppet videre ned på gulvet. Kruset var like helt. Mobilskjermen var knust, men likevel ikke verre enn at jeg kunne bruke den. Samme ettermiddag sa to av mine headset, som jeg også bruker når jeg jobber, takk for seg, sånn helt uventet. Mobilen min måtte sendes avgårde for å få byttet skjerm, og (selvsagt) ble jo forsendelsen forsinket. I skrivende stund har jeg fortsatt redusert mobiltelefon, fordi jeg må jobbe på en gammel reservetelefon. Noe som igjen fører til at jeg er langt mindre tilgjengelig på teletorg enn jeg normalt sett ville vært. Lederen i denne gruppen har kjørt ut et voldsomt kjør mot andre aktører i denne bransjen. Målet der er å bli størst. Jeg har vært klar på at jeg ikke vil bli den del av dem.

Det finnes heldigvis veier ut igjen
Jeg ba ei venninne om å se litt på dette - det er ei som jeg kjenner godt, og som jeg vet har bare gode intensjoner. Hun er veldig sterk på både husrens og healing. Ikke uventet finner hun mye mørke energier rundt meg, men ikke verre enn at hun får ryddet opp. Denne "sterkere beskyttelsen" jeg betalte for i vår viste seg å være noe helt annet enn en sterk beskyttelse. Åndekamp, kan vi si er et stikkord for det. Videre har jeg fått med meg en god del grums fra felleshealingen jeg meldte meg på - både fra de som gjennomførte den, men også gjennom energiutveksling mellom gruppens medlemmer. Etter at venninnen min hadde gjennomført sin rens ble det roligere rundt meg, jeg fikk bedre bevegelsesmonn, og hun har satt en svært sterk beskyttelse rundt meg. En beskyttelse som slipper mørke energier ut, men ikke inn. Det er den type beskyttelse jeg trenger.

Jeg har meldt meg ut av disse gruppene. Det var nødvendig. I denne bransjen finnes det så utrolig mye misunnelse, useriøsitet, og tidvis direkte ondskap. Det er en del av den delen som vet hva jeg jobber med, og som ønsker alle konkurrenter ut av banen, koste hva det koste vil, og uansett med hvilke midler man bruker for å oppnå det. To av de største alternative gruppene på Facebook, som beveger seg i energifelt som er alt annet enn lys og  kjærlighet, vær så snill å vær forsiktig med hva dere inviterer inn i deres eget energifelt. Det de levner etter seg er ikke enkelt å håndtere, så tenk deg om et par ganger til før du ber om felleshealing i en av gruppene.

💔