Hvordan opplever du min veiledning?

Noen ganger er det som om jeg blir mer overrasket enn deg når mine spådommer stemmer. Det er ikke fordi jeg ikke tror på mine egne spådommer, men ganske enkelt fordi det ofte skjer på en måte jeg ikke forventer. Det er ikke ofte vi får tilbakemeldinger, så de gangene det skjer, er det ekstra stas.

Jeg setter stor pris på å få høre hvordan dere opplever mine veiledninger, både det som er bra, og det som ikke har stemt. Min filosofi går ganske enkelt ut på at alt er læring, slik at jeg kan lære mer om hvordan jeg kan bli enda mer treffsikker i min jobb ved at du forteller meg hvordan du opplever meg og min veiledning.

Tilbakemeldingene kan du enten gi meg på telefon når vi snakker, eller du kan sende meg en e-post på minsinn@online.no.

Her er noen av de tilbakemeldingene jeg har fått:

  • Først tenkte jeg det ikke kom til å skje men så kom det tilslutt. Selv om det ikke kom som du sa det skulle komme så ble det som du sa det skulle bli så du fikk rett nå også. (Nisha)
  • Du er så utrolig treffsikker på tid! Det har faktisk omtrent alltid stemt når du har sagt at det skal skje. (Mette)
  • Du har hatt rett i det meste du har sett på meg, både i for jobb og i forhold til utfordringer jeg har møtt. Det er egentlig litt utrolig at du kan treffe så klart lenge før ting skjer. Også er det jo litt viktig å huske på det du nesten alltid sier, at fremtiden aldri er lagt i sten. Det er jo en måte å se litt framover på en måte, og sånn kunne endre på framtiden om man ikke liker det man har i vente. (Karianne)
  • Du er så spot-on på fortid og nåtid at det er nesten litt skummelt. Også er du så herlig å prate med at jeg nesten føler meg som et nytt menneske etter å ha snakket med deg. (Beate)
  • Etter en time på telefon med deg er jeg alltid optimistisk med tanke på fremtiden, selv om det ikke alltid er bare lette ting som ligger foran meg. Med din menneskelige innsikt gjør du regelrett ting litt lysere, selv om du ikke alltid kommer med gode nyheter. Du er så ærlig men på en sånn måte at det ikke oppleves som en stor nedtur å få en negativ svar på spørsmålet sitt. (Jan Erik)
  • Noen ganger har du blandet sammen xx og xx, men det er sikkert noe som er lett å gjøre når man tenker på to menn samtidig. Det du har sagt skal skje har likevel skjedd, selv om det er den andre som gjør det. Det er heller ikke alltid at du har truffet på tiden, men det er vel fordi det som skal skje er bygd på det som skjer i dag og når den ene parten ikke gjør det som det er lagt opp til så blir det jo forsinkelser. (Ellen)
  • Tusen takk for enda en god samtale! Selv om utfallet ikke ble det jeg håpet på, så er det likevel godt fordi du er ærlig og at du er det på en sånn fin måte. Nå gjenstår jo fortsatt å se om det er du eller håpet mitt som får rett, men jeg er iallefall forberedt på at det kan gå galt. Takk igjen! (Terese).